Over mij

Ik ben Janneke en ik heb in 2015 Blakend Food & Health coaching opgericht omdat ik mijn passie en liefde voor gezonde voeding met jullie wil delen!

Zoektocht naar èchte gezondheid

Nèt een paar kilootjes te zwaar en dus altijd op dieet, een slechte huid, vaak een opgezette buik en helemaal uitgeblust aan het einde van de middag: dat was ik een paar jaar geleden, en dat midden twintig! Dat kon beter, vond ik. Vastberaden te gaan werken aan een betere conditie begon ik met sporten en gezond eten en ontdekte ik wat voeding met je kan doen! Na allerlei mislukte diëten (van Sonja Bakker tot low-carb en maaltijdshakes) begon ik een zoektocht naar wat nu ècht goed voor je is. Ik kwam in aanraking met de Paleo-eetstijl en natuurvoeding en al snel wilde ik daar alles van weten, want ik had me nog nooit zó goed gevoeld: Weg darmklachten en extra kilootjes op m’n buik en Hallo stralende huid, rustige darmen, platte buik (eindelijk!!) en energie voor tien! Van een luie sport-hater ben ik veranderd in een fanatieke crossfitter en enthousiaste healthy food lover en dat heeft m’n leven zoveel leuker en beter gemaakt, dat ik besloot dat ik dat anderen ook gunde…

Healthy food expert

Nadat ik zo’n beetje alles over het Paleo-dieet had gelezen wat er te lezen viel, ben ik een studie als Natuurvoedingsdeskundige gaan volgen en zo alles over de werking van voeding te weten gekomen. Deze studie richt zich op de orthomoleculaire voedingswetenschap en dat wil kortweg zeggen dat je leert hoe je vele lichamelijke klachten met specifieke voeding kan voorkomen èn verhelpen. Alle puzzelstukjes over mijn vroegere klachten vielen voor mij toen op zijn plaats. Om me heen zag ik bij anderen ook dat een gezonde levensstijl de sleutel was naar verminderde of verdwenen klachten en een mooier, slanker en gezonder lijf en dat heeft me nog enthousiaster gemaakt. Met Blakend Food & Health coaching wil ik jou graag inspireren en helpen om door een gezonde levensstijl de beste versie van jezelf te worden!

Inspiratie, tips en persoonlijke begeleiding

Met mijn website hoop ik jou te inspireren met gezonde recepten en blogs over voeding en gezondheid, maar je kan ook bij me terecht voor persoonlijk voedings- en lifestyle advies of workshops. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden onder het kopje COACHING.