Persoonlijk advies

Natuurlijk zijn er algemene richtlijnen voor gezonde voeding die voor iedereen gelden, maar uiteindelijk is iedereen anders. Je hebt een ander doel, loopt tegen andere problemen aan of je hebt specifieke klachten waar je mee geholpen wilt worden. Het kan ook zijn dat je nèt dat extra steuntje in de rug nodig hebt om die verandering door te zetten, of graag extra tips en adviezen wilt.

Persoonlijk voedingsadvies kan voor jou de oplossing zijn. Je krijgt dan persoonlijke aandacht en een gericht voedingsadvies dat aansluit bij jouw mogelijkheden, eventuele lichamelijke klachten en jouw persoonlijke doel. Ook kan ik je dan net dat extra steuntje in de rug geven als je het nodig hebt zodat je jouw doelen niet uit het oog verliest!

Voeding èn beweging

shutterstock_155071967Voor mij is een healthy lifestyle niet alleen goede voeding, maar ook voldoende beweging. Daarom kan ik je ook gericht sport- of bewegingsadvies geven om je doelen te ondersteunen. Als gecertificeerd T.O.P Trainer Level A en Crossfit instructeur Level 1 weet ik hoe effectief de juiste lichaamsbeweging kan zijn en kan ik je adviseren over wat geschikt is voor jouw lichaam en jouw persoonlijke doelen.

Hoe verder?

Voorafgaand aan je afspraak houd je een week een eetdagboek bij. Tijdens een uitgebreid intake-gesprek worden je huidige eetgewoontes geanalyseerd en jouw doelen en eventuele lichamelijke klachten besproken. Naar aanleiding daarvan krijg je persoonlijke voedings- (en bewegings)adviezen mee. Als je dat wilt, kan ik ook een trainingsschema voor je samenstellen.

Om ervoor te zorgen dat het advies optimaal aansluit bij jouw behoeften, heb ik verschillende pakketten, van 10 weken uitgebreide begeleiding tot een simpel startpakket. Daarna heb je een stevige basis en goede handvatten om jouw healthy lifestyle te starten èn vol te houden! Na je kick-off kun je, als je dat wilt, verder begeleid worden. Je kan dan een vervolgconsult boeken.

Mocht je om te starten eerst gewoon een losse afspraak willen maken, of heb je geen hele kick-off nodig, dan kan je natuurlijk ook gewoon een los consult boeken. Neem gerust even vrijblijvend contact met me op, samen kijken we wat het beste bij je wensen en doelen past.

Kick-off 1: Voeding

Een uitgebreid intake-gesprek met voedingsanalyse
Persoonlijke adviezen voor verbetering
Een eetschema op maat
Een vervolgconsult

150,- euro

shutterstock_397542178Kick-off 2: Voeding en beweging

Een uitgebreid intake-gesprek met voedingsanalyse
Persoonlijke adviezen voor verbetering
Een voedingsschema op maat
Specifiek bewegingsadvies en/of een trainingsschema
Een vervolgconsult

175,- euro

3-months Lifestyle Change

Een uitgebreid intake-gesprek met voedingsanalyse
Persoonlijke adviezen voor verbetering
Een eetschema op maat
Vijf vervolgconsults verspreid over 3 maanden (of naar eigen behoefte)
Altijd bereikbaar voor vragen tussendoor

350,- euro

Los (vervolg)consult of trainingssessie

60 minuten        75,- euro
30 minuten        40,- euro

Voor een intake of consult kun je langskomen bij mijn praktijk in Nijmegen. Woon je niet in de buurt? Dan is een consult via Skype ook mogelijk.

Heb je geen uitgebreide begeleiding nodig, maar ben je wel op zoek naar extra tips of handvatten? Wil je snel weten of je een beetje op de goede weg zit en/of heb je brandende vragen over voeding of beweging die je me wilt stellen? Dan is online advies misschien de oplossing! Kijk voor de mogelijkheden onder het kopje Online advies of klik HIER.

Direct een afspraak maken of een online advies aanvragen? Stuur dan een e-mail naar info@blakend-coaching.nl of neem contact op via het CONTACTFORMULIER.